18 Menyra te ndryshme per lidhset e atleteve.

11:07:00

 Pushimet verore jan thjesht fantastike se pervec kesaj, vijn dhe uljet naper dyqane!! I adhuroj uljet, mund te blej cfare tme doj zemra. Tani presim sa te mari rrogen babi. Dhe kshu na vjen lumturia. Ahaha.
 Sot bleva atlete Allstar Converse. Jam e sigurte qe i keni parasysh. Mendova ti jap nje shije tjeter lidhseve te atleteve, per te terhequr vemendjet dhe sigurisht per te ndryshuar style. Pas kerkimit tim sot do ju tregoj te gjitha menyrat per te ndryshuar pamjen e lidhseve te juaj. Sigurisht qe jan dhe per meshkuj kto lloj style. Le te fillojm pra, me qart nga fotot skeni per te gjetur.1.

 2.
3.

4.
5. 
 6.
7.
8.

 9.

10.
 11.

 12.
 13.
 14.
15.
16.
 17.
Shpresoj te jen te lehta dhe t'ju ket pelqyer ndonjera!!

SEKRET! Nese lidhset e atleteve tuaj zgjidhen lehte dhe shpesh, perpara se ti lidhni lagini cik me uj dhe si magji nuk do te zgjidhen me kaq lehte! ;)

Nuk mund ti kuptoni sesi ti beni lidhset tuaj keshtu? Ose skeni kohe dhe nerva per tu mar me kto? Gjithmon ka nje zgjidhje. 
Atletet me ngjitse! Ahahahahaha!

You Might Also Like

0 comments